2024. május 13. - Szervác, Imola

Mi van akkor, ha Massa veszít?

A Forma-1-es világbajnoki sorozatban második helyen álló Felipe Massa nem fogja csapatát hibáztatni akkor sem, ha a vasárnapi szezonzáró Brazil Nagydíjon nem sikerül megszereznie a vb-címet.
2008. október 28. kedd 07:27 - Hírextra
Az olasz istálló brazil pilótájának hét pont a hátránya a listavezető Lewis Hailtonnal szemben, akinek már egy ötödik hely is elég a végső sikerhez.

Iden a Ferrari csapata szokatlanul sokszor hibázott, többször nagyon nehéz helyzetbe hozta pilótáit, ami értékes pontok elvesztését eredményezte. A legkomolyabb bakit szeptember 28-án, Szingapúrban követték el, amikor a magabiztosan vezető Massa tankolásánál idő előtt zöld jelzést adtak a versenyzőnek, aki magával rántotta az üzemanyag-adagoló csövet, s a brazil pont nélkül zárta a futamot.

"Mi egy csapat vagyunk, mindenki hibázhat, ezért senkit sem hibáztatok" - mondta Massa. "Mindig mindenki teljes erőbedobással dolgozik az istállónál, mégis előfordul, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezzük. Ez a sport ilyen."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását