2024. május 10. - Ármin, Pálma

Plafontörvény: vita elhalasztva

A takarékos állami gazdálkodásról, azaz a költségvetési plafonról szóló törvényjavaslat részletes vitájának elhalasztását kezdeményezi az öt parlamenti párt - közölte Szabó Lajos, az MSZP-frakció költségvetési munkacsoportjának vezetője hétfőn az MTI-vel.
2008. október 27. hétfő 13:10 - Hírextra
További egyeztetések lesznek arról, milyen "szigorú legyen a plafon", illetve arról, hogy milyen szervezeti háttérre van szükség a törvény működéséhez - mondta a politikus. Hozzátette, hogy a pártok még a nap folyamán benyújtják módosító indítványaikat.

Az Országgyűlés hétfőn a határozathozatalok után folytatta volna le az SZDSZ által kezdeményezett törvényjavaslat részletes vitáját.

Az SZDSZ-es előterjesztés költségvetési plafont határozna meg az állami túlköltekezés ellen. Az MSZP és az MDF közös módosító indítványt nyújtott be az előterjesztéshez, de az öt parlamenti párt múlt szerdán egyetértett abban, hogy az ebben meghatározottnál szigorúbb költségvetési plafonra van szükség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását