2024. április 25. - Márk

Harry herceg önként jelentkezett pilótának

Harry herceg önként vállalkozik rá, hogy bátyja nyomdokain haladva részt vegyen egy helikopterpilóta-kiképző tanfolyamon - jelentette be hétfőn az angol királyi család.
2008. október 27. hétfő 13:20 - Hírextra
Erzsébet királynő 24 éves unokája, a trónörökösök listáján harmadik helyet elfoglaló Harry herceg önként szeretne csatlakozni az angol hadsereg légi hadtestéhez, az Army Air Corps-hoz, ezáltal lépve katonai pályafutásának következő lépcsőfokára. Harry mostani döntését megelőzte bátyja, Vilmos herceg alig egy hónappal ezelőtti bejelentése, miszerint kiképzésen fog részt venni annak érdekében, hogy a Királyi Légierő kutató-mentő részlegének "főállású" pilótája lehessen.

Mindenekelőtt egy válogatáson esik majd át a fiatalabbik herceg, hogy kiderüljön, alkalmas-e a pilótakurzus elvégzésére. Amennyiben a királyi sarj, aki már sikeresen teljesített egy kezdeti pilótaalkalmassági tesztet, átjut az első rostán, januárban kezdheti meg a teljes kiképzést, majd a megfelelő képesítés megszerzése után az AAC egyik ezredéhez küldik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását