2024. június 2. - Kármen, Anita

Ferguson támadója börtönbe kerülhet

Bűnösnek találta szerda délután a bíróság azt a skót férfit, aki hétfő délután megütötte Sir Alex Fergusont, a Manchester United vezetőedzőjét. A 43 éves Kevin Reynolds részeg volt, amikor bántalmazta a skót szakembert egy londoni vasútállomáson.
2007. szeptember 13. csütörtök 07:56 - Hírextra

Reynolds ráadásul egy, a helyszínre érkező segédrendőrt is lefejelt, majd rasszista kijelentéseket tett rá.

 A bíróságon Reynolds elmondta: az ütés után, amikor felismerte Fergusont, bocsánatot kért tőle, igaz, egyúttal rákezdett a népszerű a "Fergie, Fergie fogd be a szád" kezdetű skót mondókára. A segédrendőr ekkor ért a helyszínre, de mivel nincs felhatalmazása letartóztatásra, megpróbálta lenyugtatni a részeg férfit. Reynolds erre lefejelte, majd rasszista kijelentéseket tett rá. A riasztott rendőrök később a helyszínen elkapták a férfit, akit a közeli kapitányságra vittek.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Reynolds-ot súlyos testi sértéssel és rasszizmussal vádolják, amiért akár két évet is kaphat. A férfi ügyvédje azzal védekezik, hogy védence alkoholproblémákkal küzd, és csak viccelni akart. A bíróság szerint azonban a történteket nehezen lehetne viccelődésnek nevezni, főleg nem a megvert Ferguson szemszögéből.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását