2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gyilkost keresnek

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztálya emberölés miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.
2008. október 27. hétfő 15:12 - Hírextra
Balogh Erika volt balassagyarmati lakos 2007. szeptember 15-én eddig ismeretlen körülmények között kiesett a miskolci Tiszai pályaudvarról 09:30 óra körüli időben induló, Budapest, Keleti pályaudvar felé tartó 527-es számú vonat utolsó előtti kocsijából a Hatvan és Gödöllő közötti pályaszakaszon, Galgahévíz és Hévízgyörk között.

A sértett az elszenvedett sérülésekbe a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kéri azon állampolgárok segítségét, akik a fenti napon a kérdéses vonaton utaztak, látták a fiatal lányt, utazásával, vonatból való kiesésével kapcsolatban érdemleges információval szolgálnak. Különösen keressük azt a középkorú férfit, aki a kérdéses vonatról az aszódi állomáson szállt le fehér ruhában, illetve azt a két utast, akikkel Balogh Erika az utolsó előtti kocsi egyik kupéjában utazott, és az ablak mellett egymással szemben foglaltak helyet.

Aki az üggyel kapcsolatban érdemi információ rendelkezik, kérjük, hogy értesítse a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztályát (Budapest, XIII. Teve utca 4-6. telefon: 06-1-443-5800-es ), vagy hívja az ingyenesen hívható 107-es, illetve a 112-es számokat.
Forrás: ORFK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását