2024. május 9. - Gergely

Újfajta válságkezelés

A bankárok között optimistának nevezhető az, aki vasárnap öt inget vasal magának - ez csupán egy a megszámlálhatatlan vicc közül, amely a gazdasági válság begyűrűzésének kezdete óta terjed Oroszországban.
2008. október 26. vasárnap 17:41 - Hírextra
Gennagyij Hazanov, a nagyon népszerű humorista erről így nyilatkozott a minap: semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy az emberek nevetnek, amikor sírni, vagy legalábbis nyögni kéne. "Amióta a világ világ, mindig humorral próbálta elfojtani az ember azt, ami a legjobban fájt. Ez a természetes emberi reakció mindenre, ami az életben kedvezőtlen, a feldolgozás egyik módja" - mondta.

Néhány szemelvény a termésből:

Egy bankár felhív egy másikat. Szevasz, hogy vagy? Kösz, jól. Bocsánat, téves...

Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik: Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál? Mire a másik: Mint egy csecsemő. Egész éjjel sírtam és kétszer összecsináltam magam.

Napi hír 2018-ban: A gazdasági élet kezd visszatérni a normális kerékvágásba. A tőzsdéken délelőtt érezhetően emelkedett egy köbméter só árfolyama.

Az illetékes minisztérium cáfolta, hogy a halálos ítéletet évi 25 százalékos kamattal járó jelzálogra változtatják.

A pénzügyminiszter kijelentette, hogy az egyszerű állampolgároknak nincs miért félni a válságtól. Félni korábban kellett volna, most már késő.

Egy ügyfél tanácsot kér a bankban. Kisvállalkozást szeretnék indítani, mit kell tennem? Vegyen egy nagyvállalkozást, és várjon egy kicsit.

A hitelválság mélyül. Nemrég kölcsönadtam az öcsémnek egy százast pár hétre, és most kiderült, hogy én vagyok az ország negyedik legnagyobb hitelezője....
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását