2024. május 6. - Ivett, Frida

Szex hármasban

Társadalmilag széles körben ismert tény, hogy a férfiak szeretnek két vagy akár több nőt nézni, miközben ők kényeztetik egymást. A leggyakoribb fantáziáik között van, hogy partnerükkel együtt hármasban is kipróbálják.
2008. október 20. hétfő 08:23 - Hírextra
Az emberi természet

Az emberek számára természetes, hogy kíváncsiak a szexet illetően… kiváltképp a különböző formáit illetően. Az orális, anális, vagy egy azonos neművel történő szex, mind-mind felkeltik az emberi természet kíváncsiságát és érdeklődését.

A férfiak nagy része azt hiszi, hogy társadalmilag teljesen elfogadhatatlan, hogy ők bármilyen módon is engedékenyek legyenek. Őket hívjuk macsóknak.

A férfiakban főleg, de igazából minden emberben él az a kép, hogy ha két ember együtt van, akkor az egyiknek engedékenynek kell lennie, míg a másik fél lehet akaratos, domináns.

Ez egy olyan dolog, mely – ha az összes emlőst nézzük – csak az emberek számára tűnik természetesnek. Ha két férfi létesít egymással szexuális kapcsolatot, az sokkal inkább tabu az emberek szemében, mintha két nő lenne együtt, ez ugyanis elfogadhatóbb az emberi természet számára. Szinte természetesnek, sőt erotikusnak tűnik két nő szexuális együttléte, mely sok férfi fantáziáinak netovábbja is egyben.

Elfogadható homoszexualitás

Minden embert legalább egy múló gondolat erejéig foglalkoztat, hogy milyen lenne egy azonos neművel a szex. Ez teljesen normális! A társadalom szemében elfogadott általános nézet szerint a férfiak még egy ilyen ártatlan homoszexuális gondolatot is betegesnek tartanak.

Ha ezt egy férfi megosztja valaki mással, megbélyegzik. Két nő szexuális együttlétének látványa által a férfiak felfedezhetik, hogy két azonos nemű ember szexuális kapcsolata egyáltalán nem elítélendő dolog.

Egynemű partnerek haszna

A két azonos nemű ember közötti szex sokkal több élvezetet és szabadságot nyújt annál, hogy nem kell számolniuk a teherbe esés kockázatával.

Egy másik fontos tényező is szerepet játszik abban, hogy a férfiak szeretik két nő együttlétét végignézni; mégpedig az, hogy a nők hagyományosan sokkal érzékibbek a férfiaknál. Hajlamosak a szexben, vagy bármilyen szexuális gyönyörszerzésben lassabbak lenni, kihasználni annak minden percét… még nagyobb kielégülést okozva ezzel az őket figyelő férfinak.

A két férfi-egy nő felállású hármasfogat teljesen normális, és igazából gyakrabban is megtörténik, mint te azt gondolnád. Normális és egészséges, hogy egy ember minden formáját ki akarja próbálni a szexnek, túl a maszturbáción, a heteroszexuális közösülésen, az orális és anális szexen.

Segítene, ha a társadalmi nyomás megszűnne, ha a szexuális tevékenységeket kevesebb tabu és több megértés övezné, így talán mindenki megérthetné mások szexuális vágyait, gondolatait és cselekedeteit.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását