2024. május 13. - Szervác, Imola

Mégse gyilkolt

Ártatlanul volt előzetesben több mint két hónapig egy 60 éves somogyjádi férfi, akit 85 éves édesanyja megölésével gyanúsítottak. Erre akkor derült fényt, miután egy néhány héttel később történt várdai kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfi bei
2007. november 15. csütörtök 20:58 - Hírextra
A somogyjádi gyilkosság gyanúsítottja szerdán szabadult az előzetes letartóztatásból. A férfi 3 millió forint kártérítést kér.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata csütörtökön közleményt adott ki az esettel kapcsolatosan.

A Somogyjádon történt emberöléssel kapcsolatos nyomozás során az áldozat fiával szemben felmerült gyanú mind a három hatóság - rendőrség, ügyészség, bíróság - álláspontja szerint megalapozottnak volt tekinthető, ezért a bíróság elrendelte a személy előzetes letartóztatását - olvasható a közleményben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi elleni megalapozott gyanút személyi és tárgyi bizonyítékok - a ruházatán vérnyomok, ellentmondásos megnyilatkozás, és tanúvallomások - támasztották alá, valamint bebizonyosodott az is, hogy a gyanúsított többször veszekedett az édesanyjával, így a cselekmény napján is.

A várdai kettős gyilkosság gyanúsítottjának - a 39 éves, jelenleg előzetes letartóztatásban levő férfi egy köztiszteletben álló házaspárt ölt meg brutális módon - beismerő vallomásáig hosszas és alapos nyomozói munkára volt szükség - közölte a rendőrség sajtószolgálata.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását