2024. május 14. - Bonifác

Kaposváron ismét épülnek bérlakások

Kaposváron hat év elteltével ismét épülnek bérlakások; az önkormányzat egy év múlva 30 bérlakást ad át - közölte a város polgármestere hétfőn, a majdani társasház építésének helyszínén tartott sajtótájékoztatón.
2008. október 20. hétfő 14:07 - Hírextra
Szita Károly (Fidesz) elmondta: a két héten belül elkezdődő, 283 millió forintos beruházás annak a programnak a része, amelynek keretében felgyorsítják és előrehozzák a tervezett nagyberuházásokat.
Az országban egyedülálló módon Kaposvár akkor is épít bérlakásokat, amikor ezt nem támogatja az állam - hangoztatta az önkormányzat vezetője, aki emlékeztetett arra: a legutóbb hat évvel ezelőtt, a Széchenyi-terv keretében vállalkozhatott bérlakásépítésre a somogyi megyeszékhely. Most újra építtet lakásokat az önkormányzat, mivel ez egyben munkahelyeket is jelent Kaposváron - tette hozzá.
A polgármester közölte: jövőre további három helyen épülnek bérlakások a városban, így az elkövetkező néhány évben összesen 130 önkormányzati bérlakást adnak át.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását