2024. május 14. - Bonifác

Hamilton, ha kerüli a bajt, akkor világbajnok lehet

A Forma-1-es McLaren-Mercedes istállónál egyértelmű a cél: Lewis Hamiltonnak a jövő vasárnapi, szezonzáró Brazil Nagydíjon a lehető legkevesebb rizikóvállalással be kell söpörnie a világbajnoki címet.
2008. október 20. hétfő 15:40 - Hírextra
"Semmi probléma nincs akkor, ha Felipe Massa vagy Kimi Ra:ikkönen nyeri a futamot. Nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy elkerüljük a bajt. Nagy kihívás ez a teljes csapatnak, hiszen csak akkor sikerülhet, ha mindenki a legtöbbet hozza ki magából, és hiba nélkül teljesít" - nyilatkozta Ron Dennis csapatfőnök.

"Még nincs vége, továbbra is maximális odafigyeléssel kell dolgoznom. Szükségem lesz egy jó pozícióra a rajtnál, hogy nyugodtan versenyezhessek" - mondta Hamilton, aki Damon Hill 1996-os sikere után az első brit világbajnok lehet.

Az utolsó futam előtt Hamilton hét ponttal előzi meg a ferraris Massát, így ha Interlagosban legalább az ötödik helyen ér célba, akkor minden idők legfiatalabb vb-győztese lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását