2024. április 29. - Péter

Felfüggesztett börtönt kapott a tanárverő anya

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszakért 10 hónap, felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Városi Bíróság hétfőn azt az asszonyt, aki két napja Érpatakon, az általános iskolában szidalmazta, majd megütötte gyermeke tanárát.
2008. október 20. hétfő 20:27 - Hírextra
A bíróság 3 évre felfüggesztette a börtönbüntetés végrehajtását, s elrendelte a 49 éves nő pártfogói felügyeletét.A felek a tárgyaláson bejelentették, hogy nem fellebbeznek a döntés ellen, így az ítélet jogerőre emelkedett.

A Nyíregyházától 15 kilométerre fekvő Érpatak községben szombaton falunapot tartottak. A 15 éves, nehezen kezelhető, ötödik osztályos gyerek ki akart szökni a kirakodóvásárra, ezt azonban a tanár megakadályozta, s a lány eközben beütötte a fejét az ajtóba. A síró lány anyjának azt mondta, hogy a 28 éves tanár rávágta az ajtót a fejére.

A feldühödött anya szitkozódva ment be az iskolába, az udvaron lévő tanárt a gyerekek előtt szidalmazta, s a tanúk megerősített vallomása szerint egy alkalommal bal kézzel állon vágta.

A gyors ítélethez az vezetett, hogy az újfehértói rendőrőrs még szombaton őrizetbe vette az asszonyt, tanúk meghallgatásával tisztázta a tényállást, s gyorsított eljárás keretében kezdeményezte a nő bíróság elé állítását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását