2024. április 27. - Zita

Másfél szexmentes év után válnak Madonnáék

Másfél szexmentes év után döntött úgy Madonna brit filmrendező férje, hogy véget vet a jó ideje omladozó házasságnak.
2008. október 19. vasárnap 17:30 - Hírextra
A 40 éves Guy Ritchie és a nála tíz évvel idősebb amerikai énekes világsztár a minap jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy útjaik nyolcévi házasság után különválnak.
Az okokról is találgatások végtelen sora látott már napvilágot. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap forrásai szerint azonban Ritchie-nek mindenekelőtt abból lett elege, hogy felesége a testedzés "mániákus megszállottjává" vált, napi négy órát töltött formában tartó gyakorlatokkal, utána pedig túl fáradt volt az ágybeli intim együttléthez.

Mindez azt jelentette, hogy az elmúlt 18 hónap szinte szex nélkül telt a házaspár életében. Ritchie nemrég, néhány pohár után elpanaszolta barátainak: ha nagyritkán mégis adódott egy-egy alkalom, akkor is úgy érezte, mintha "egy darab inas húst ölelne magához" - idézte forrásait a vasárnapi brit tömeglap.

A filmrendező a nyáron Madonna után repült New Yorkba, hogy megpróbálja helyrehozni a viszonyt, a popdíva azonban akkor is a tornatermet részesített előnyben, és öt órát váratta férjét a lakásban.
Ritchie állítólag azt sem viselte jól, hogy felesége a testedzés mellett a misztikus zsidó tanítás, a kabbala megszállottjává is vált.

Amiről nincs vita, az a vagyonok elosztása, és a közös gyermek, a nyolcéves Rocco láthatása. Ritchie valószínűleg 12 millió font (4 milliárd forint) készpénzmegváltást kap azon londoni ingatlanok után, amelyeket Madonna meg akar tartani, arról pedig a sztárpár már korábban megállapodott, hogy a házasság előtt szerzett egyéni vagyonukból válás esetén kölcsönösen nem formálnak igényt egyetlen pennyre sem. Madonna saját vagyonát 300 millió, Ritchie-ét 30 millió fontra becsülik.
A kisfiú valószínűleg fél évet Madonnával, fél évet Ritchie-vel tölt majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását