2024. május 3. - Tímea, Irma

Magabiztos Honvéd-győzelem

A Domino Honvéd magabiztosan, 12 góllal nyert az ukrán Mariupol ellen a montenegrói Herceg Noviban zajló férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörének harmadik fordulójában.
2008. október 18. szombat 19:34 - Hírextra

Euroliga, 2. selejtezőkör, F csoport, 3. forduló:
Domino Honvéd-Mariupol (ukrán) 16-4 (3-1, 3-1, 6-0, 4-2)


Csak 1-0-ra tudtak vezetni az ukránok a folytatásban egyoldalú küzdelmet hozó találkozón. A magyarok tetszés szerint érték el góljaikat a harmadik negyedre teljesen széteső riválissal szemben.

A magyar együttes legeredményesebb játékosa az öt gólt szerző Szivós Márton volt, Vindisch Ferenc 4, Molnár Tamás 3 alkalommal talált be a kapuba.

Matajsz Márk és Andrei Iosep ujjsérülés miatt kihagyták a szombati találkozót. Novák Ferenc, a Honvéd szakosztály-igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a pólósok pénteken sérültek meg és várhatóan hosszabb kihagyás vár rájuk.

A magyarok vasárnap 10:30-kor a záró körben a holland Eindhovennel találkoznak.
Miután a Honvéd vereséget szenvedett a montenegrói Jadran Herceg Novi, valamint az orosz Szpartak Volgograd együttesétől eldőlt, hogy nem kerül fel az Euroliga 16 csapatos főtáblájára, hanem a második számú kontinentális sorozatban, a LEN Kupában folytathatja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását