2024. április 18. - Andrea, Ilma

Őrizetben a tanárverő anya

A rendőrség őrizetbe vette szombaton azt a 49 éves nőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Érpatakon megütötte és szidalmazta lányának 28 éves tanárát - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2008. október 18. szombat 19:39 - Hírextra
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő azt sérelmezte, hogy a tanár nem engedte haza 15 éves, ötödik osztályos lányát egy aznapi iskolai rendezvényről, ezért szidalmazni kezdte és megütötte a pedagógust. A gyerek azt állította, hogy a tanár rácsapta az ajtót, ezt azonban sem a vizsgálat, sem a tanúk nem erősítették meg.

A nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt zajlik az eljárás, az újfehértói rendőrőrs kezdeményezte az anya bíróság elé állítását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. október 21. 13:08
Az 5 x bukott lány anyja sem lehett okosabb!Dehát ilyen iskolai oktatás van nálunk,hogy nem képesek egy gyereket legalább a minimum szintig megtanitani.És azután,mint felnőtt,egész életében vagy hülye marad,vagy bünöző lesz!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását