2024. május 4. - Mónika, Flórián

Változik a parkolási rend a munkanapok áthelyezése miatt

Változik a fővárosi parkolási rend a jövő héten, az október 23-i nemzeti ünneppel összefüggésben, a munkanapok áthelyezése miatt - jelenti a HavariaPress.
2008. október 15. szerda 16:13 - Hírextra
Az október 23-i ünnep miatt ugyanis e hét szombatja, október 18. munkanapnak minősül, ezzel szemben az ünnepnapot követő péntek, október 24. szünnap lesz. Ennek megfelelően módosul a parkolási rend is a fővárosban, ilyen esetekben ugyanis, amikor a szombat munkanappá válik, a Fővárosi Közgyűlési korábbi rendelete alapján parkolási díjat kell fizetni. A fentiek értelmében október 18-án a várakozási övezetekben a munkanapok megszokott rendje szerint, reggel nyolc és este hat óra között kell fizetni a parkolásért. Október 24-én viszont - mivel az pihenőnapnak minősül - nem kell fizetni a várakozásért. A díjmentesség alól csupán a Budai Vár, a Citadella alatti parkoló és a Margitsziget képez kivételt: ott továbbra is a megszokott rend szerint kell fizetni a várakozásért.Változik a parkolási rend a munkanapok áthelyezése miatt
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását