2024. május 16. - Mózes, Botond

Halálra vertek egy utast a taxisok

Halálra vert egy rendszeresen nem fizető utast három taxis a dél-ukrajnai Zaporizzsjában, áldozatuk holttestét egy szakadékba dobták.
2008. október 15. szerda 09:36 - Hírextra
A forró nyomon elindult rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a testén számos külsérelmi nyommal megtalált 33 éves férfi rovott múltú, augusztusban töltötte le a börtönbüntetését. Szabadulását követően rendszeresen utazott taxival a nagyvároson belül és nagyobb távolságokra annak határain kívül, de soha nem fizetett a szolgáltatásért. Megérkezéskor azt mondta a taxisoknak, hogy nincs nála pénz, de perceken belül hozza a viteldíjat, ám mindannyiszor kereket oldott.

Az UNIAN hírügynökség jelentés szerint a taxisok között gyorsan elterjedt a potyautas híre, és amikor az egyik alkalommal taxit rendelt, három személyfuvarozó ment ki a hívásra, hogy móresre tanítsa. A notórius nem fizetőt a sofőrök előbb megverték, majd egy családi ház pincéjébe zárták.

A leckéztetés azonban fatálisnak bizonyult, a férfi belehalt az elszenvedett ütésekbe. A nyomok eltüntetése érdekében a taxisok áldozatuk holttestét a város külterületére szállították és ott egy vízmosásba dobták.Az önbíráskodó taxisok ellen előre megfontolt szándékból elkövetett emberölés címén indult bűnvádi eljárás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását