2024. április 26. - Ervin

Aludj máskor! Ébren-maraton

Maratoni, 24 órán át tartó műveltségi- és sportvetélkedést rendeznek szombat-vasárnap Zalaegerszegen, a landorhegyi iskola játéktérré átalakított tornacsarnokában.
2008. október 15. szerda 12:53 - Hírextra
Az első zalai 24 órás vetélkedő a 40-50 fős csapatok seregszemléjével szombat délután kezdődik a Dísz téren. A jelmezbe öltözött játékosok cirkuszi sátraikban mutatkoznak be, majd a bohócok, zsonglőrök, légtornászok együtt vonulnak a rendezvény helyszínére - tájékoztatta az MTI-t Fodor Tamás, a Retro 73 Ifjúsági és Kulturális Közhasznú Egyesület elnöke.

A kreativitásra épülő műveltségi, sportos feladványokon kívül jó néhány feladat külső helyszínekhez kapcsolódik, így a város apraja-nagyja 24 órán át együtt játszhat 200-300 diákkal. A feladatok megoldásában bárki segíthet, testvérek, szülők, nagyszülők, barátok, ismerősök is be tudnak szállni a játékba. Elképzelhető, hogy míg az unoka görög- vagy latintáncot lejt a profi hang és fénytechnikával felszerelt nagyszínpadon, a nagymama éppen akkor süti a csapatnak pluszpontot jelentő palacsintát, vagy egyéb finomságokat.

A versenyszámok egyelőre titkosak, de nagy buli várható: lehet, hogy a legnagyobb malomkereket mégsem kell majd felcipelni a Landorhegyre, de a feladatok mindenképpen érdekesek és lehetőség szerint mulatságosak lesznek - jegyezte meg a retro egyesület elnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását