2024. május 13. - Szervác, Imola

Ultimátumot adtak az olvasók

Lezárult a Zúzda közönségszavazása: az óriási küzdelem győztese az Ultimátum zenekar lett. Így ők azok, akik felléphetnek - a három, zsűri által bejuttatott csapat mellett - október 19-én vasárnap a tehetségkutató Wigwamban tartott döntőjén.
2008. október 14. kedd 10:41 - PontFM 88.1
Az Ultimátum sokáig szinte fej-fej mellett haladt a Speak Up zenekarral, rajongótábora azonban az utolsó hetekben elsöprő többséggel juttatta be a csapatot a fináléba. A vasárnap este hatkor kezdődő küzdelemben - a zsűri véleménye alapján - a másik három résztvevő a Wall Street, a Mándruc és a Hot Shot zenekar lesz.

Az együttesek vetélkedésének estéjét Zeffer András és a Rock Band koncertje koronázza meg, este 9 órai kezdettel. A csapatok dalai továbbra is elérhetőek, ha csupán kíváncsiak vagytok rájuk, vagy esetleg kedvencet szeretnétek választani a vasárnapi döntőre.

A tét a tehetségkutató résztvevői számára nem csekély: az első helyezett a pénzjutalom mellett hangszertámogatásban is részesül. Ezen felül a verseny két szervezőjétől nagy lehetőséget kapnak: a Pont FM rádió összes fórumán megjelennek: dalaikat hallgathatjátok, fellépési lehetőséget kapnak, és természetesen a rádióban és az oldalon egyaránt bővebben is bemutatjuk a nyertes zenekart. A Wigwam Rock Klub pedig egy önálló koncertet biztosít a számukra.

A négy csapat zenei vetélkedése vasárnap este hatkor kezdődik a Wigwamban. Gyertek drukkolni és bulizni egy nagyot!
Forrás: pontfm.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását