2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Sarah Palin alaposan benézte

Tüntetőknek nézte saját híveit Sarah Palin, az amerikai republikánus párt alelnökjelöltje.Az alaszkai kormányzó asszony a Virginia állambeli Richmondban tartott választási gyűlésen félreértette az egybegyűltek óhaját, amellyel hangosabb beszédre szerették
2008. október 14. kedd 11:30 - Hírextra
Palin és John McCain elnökjelöltre mintegy három órát várt a tűző napon a 20 ezer főnyi hallgatóság a Richmond International Riceway óriási parkolójában, így jócskán akadtak olyanok, akik a színpadtól legalább száz méterre voltak és nem hallottak semmit a beszédekből.

A kiabálók közül többen felfelé, a hangszórók felé mutogattak. Sarah Palin azonban, aki nem értette, hogy csupán hallani szeretnék őt, azt hitte, hogy a bekiabálók és a mutogatók az ő ellenzői, és e szavakkal fordult hozzájuk: "Remélem, hogy ezeknek a tüntetőknek lesz bátorságuk és megtisztelik köszönetükkel azokat a veteránokat, akik kiálltak az ő tiltakozási joguk mellett." Néhányan próbálták vele megértetni, hogy mi akarnak, de Palin nem hallotta őket.

A hőség jobban megviselte a publikumot, mint az, hogy az alelnökjelölt szavai nem jutottak el mindenkihez: 25-en estek össze a tömegben, három embert kórházba is kellett szállítani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását