2024. május 13. - Szervác, Imola

Hajnal kihagyja a máltai meccset?

Hajnal Tamásnak valószínűleg ki kell hagynia a magyar labdarúgó-válogatott soron következő világbajnoki selejtezőjét, szerdán Máltán.
2008. október 14. kedd 21:50 - Hírextra
A honi szövetség (MLSZ) honlapja arról számolt be, hogy a találkozó előtti utolsó tréningen már Halmosi Péter és Dárdai Pál is teljes értékű munkát tudott végezni, az orvosi stábnak csak Hajnallal és Szélesi Zoltánnal kellett foglalkoznia, utóbbi minden bizonnyal pályára léphet.

"Még nem végleges, mert lesz egy teszt szerdán délelőtt is, de várható, hogy Hajnalról le kell mondania a kapitánynak, Szélesi azonban ott lehet jelöltjei között" - nyilatkozta dr. Pánics Gergely, a válogatott orvosa.

Szerdán délelőtt Erwin Koeman szövetségi kapitány már csak egy könnyed átmozgatást vezényel a keretnek.A vendéglátók 18 ezres stadionjában a helyiek előrejelzése szerint ötezren várják majd, hogy az izlandi játékvezetői hármas dirigálásával 19:30-kor elkezdődjön a vb-selejtező.
A találkozót élőben közvetíti a Sport2.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását