2024. április 18. - Andrea, Ilma

Elbénázták a lányok

Kilencedik helyen végzett a magyar csapat vasárnap a női tőrözők budapesti Világkupa-versenyén.
2011. március 27. vasárnap 19:59 - HírExtra
A Mohamed Aida, Varga Gabriella, Kreiss Fanny, Varga Katalin összeállítású válogatott nyolcaddöntős összecsapásán rosszul kezdett a franciák ellen, három asszó alatt tetemes hátrányba került, innen pedig már nem volt visszaút.A vereség következtében a folytatásban a legjobb esetben is csak a kilencedik helyet harcolhatta ki, ehhez azonban mindhárom további összecsapását meg kellett nyernie. Győzött az olasz együttes, mellette a dobogóra még az orosz és a dél-koreai kvartett állhatott fel.

Az Angyalföldi Sportközpontban rendezett versenyen 17 válogatott indult. A szombaton véget ért egyéni küzdelmekben a legjobb magyar, Mohamed Aida 13. lett.

A végeredmény: 1. Olaszország (Valentina Vezzali, Elisa Di Francisca, Ilaria Salvatori, Arianna Errigo), 2. Oroszország (Inna Deriglazova, Jevgenyija Lamonova, Ajda Sanyajeva, Larissza Korobejnyikova), 3. Koreai Köztársaság (Nam Hjun Hi, Jeon Hi Szuk, Li Han Na, Oh Ha Na), ... 9. Magyarország (Mohamed Aida, Varga Gabriella, Varga Katalin, Kreiss Fanny)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását