2024. május 14. - Bonifác

Buzsáky Ákosé a legendás 10-es mez

A legjobbaknak járó 10-es mezt kapta új csapatában Buzsáky Ákos. A válogatott középpályás hétfőn igazolt az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers csapatához, szombaton pedig már valószínűleg pályára lép a Hull City elleni bajnokin.
2007. október 30. kedd 16:34 - Hírextra
Buzsáky a szintén másodosztályú Plymouth Argyle-től érkezett a Parkőrökhöz, ahol január 1-ig kölcsönben szerepel, a téli átigazolási időszakban pedig végleg szerződtetik.

Buzsáky új csapatában a legelőkelőbb, 10-es mezszámot kapta. A középpályás a klub honlapjának azt mondta, örül, hogy itt fog játszani, és bár megtisztelő, hogy ezt a legendás mezszámot kapta, inkább az a fontos, hogy jól játsszon.

A QPR tulajdonosai egyébként a Forma-1 ura, Bernie Ecclestone és a Renault csapat főnöke, Flavio Briatore. A magyar játékos lesz az új edző, Luigi De Canio első igazolása, akinek célja, hogy pár éven belül Premier League csapatot faragjon a QPR-ből.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását