2024. április 26. - Ervin

Mutu nem fizet

A román futballista nem hajlandó kifizetni a 17 millió eurós büntetést a Chelsea-nek, és tovább harcol az igazáért.
2008. október 13. hétfő 07:54 - Hírextra
Adrian Mutu 2004 szeptemberében bukott le egy doppingvizsgálaton, a tesztek kokain nyomait mutatták ki a szervezetében. Néhány héttel később akkori klubja, a Chelsea azonnali hatállyal felbontotta szerződését, a FIFA pedig hét hónapra eltiltotta a támadót. A büntetés letöltése után Mutu a Juventushoz szerződött, majd a Fiorentinához igazolt.

A Chelsea ezt követően panasszal élt a FIFA felé, és kártérítést követelt Mututól, mert a játékos több milliós kárt okozott a klubnak. A nemzetközi szövetség elismerte a londoniak igényét, és 17 millió euró megtérítésére kötelezte Mutut, akinek azonban eszében sincs teljesíteni a felszólítást.

- Nem fizetem ki az összeget. A büntetés, amit kiszabtak rám, nem jogos, és harcolni fogok az igazamért. Örülök, hogy a román játékosok szakszervezete és a nemzetközi profi futballistákat tömörítő szövetség is kiáll mellettem, és nekem adnak igazat - nyilatkozta Mutu.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását