2024. május 3. - Tímea, Irma

Keményhangú levél a Posta vezérnek

Elhibázott, a munkavállalók szempontjából, kiszolgáltatottságukat elmélyítő, sokak megélhetési esélyeit rontó, és a szolgáltatás színvonalának hanyatlását előidéző intézkedéseknek, tartjuk a postai munka kiszervezésének minden formáját! - írja a szakszerv
2008. október 12. vasárnap 12:59 - Hírextra
Az Ultimátum Szakszervezeti Szövetség levele a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatójához, Szűts Ildikóhoz.

Tisztelt Vezérigazgató Asszony!

Elhibázott, a munkavállalók szempontjából, kiszolgáltatottságukat elmélyítő, sokak megélhetési esélyeit rontó, és a szolgáltatás színvonalának hanyatlását előidéző intézkedéseknek, tartjuk a postai munka kiszervezésének minden formáját!

Ezért a következő véleményünket hoztuk nyilvánosságra:
A Postai Érdekvédelem 92, és a Kézbesítők Szakszervezete által alakított szövetségünk egyik célkitűzése, hogy állítsák le, a jelenleg már folyamatban levő, postai privatizáció minden formáját!
Elutasítjuk, és nem írtuk alá a Postapartner Programot, amelynek következtében az érdekelt postai munkavállalók elvesztik postai munkájukat, és jelentős anyagi hátrány éri őket!

Elutasítjuk, és tiltakozunk a postai kézbesítés, vállalkozásba adása miatt, amely a kézbesítői szolgáltatás színvonalának jelentős hanyatlását, és a postai munkahelyek csökkenését eredményezi!

A Magyar Posta Zrt.-nél elkezdett, bujtatott privatizáció során, nem látjuk biztosítottnak a posta szolgáltatás elvárható színvonalának és a titoktartási kötelezettségnek megtartását sem!

Véleményünk szerint a Magyar Posta Zrt előkészíti a lehetőséget saját konkurenciájának működéséhez a posta teljes liberalizációja időpontjára.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását