2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Címlapon szoptat Angelina Jolie

Nyíltan hirdetve a szoptatás fontosságát és örömét, Angelina Jolie egy amerikai képes magazin címlapján táplálja a júliusban született ikrek egyikét.
2008. október 10. péntek 17:58 - Hírextra
A W magazin novemberi száma Brad Pitt exkluzív fotóival jelenik meg, a fekete-fehér borítóképen a 33 éves, hatgyermekes Jolie lenge fölsőben, tündöklő Madonna-mosollyal szoptatja az egyik csecsemőt.

A szoptatós képek korábban nem arattak egyhangú sikert az amerikai olvasók körében, sokan azt a két évvel ezelőtti People-borítót is kifogásolták, amelyen Jolie inge alatt átsejlett a szoptatós melltartó, amelyet még kislánya, Shiloh szoptatása miatt viselt.

Egy közvélemény-kutatás szerint négyezer olvasó negyede azt a 2006 nyarán Amerikában megjelent folyóiratcímlapot is helytelennek ítélte, amelyen egy csecsszopó látszott profilból a mell egy részével együtt.

A Nemzetközi La Leche Liga (az anyatejes táplálás legjelentősebb támogatója) azonban lelkesen fogadta Jolie kiállását, és szóvivője hangsúlyozta, hogy mekkora szükség van olyan példaképekre, mint a színésznő.

A Brangelina-klánként elhíresült családban három örökbefogadott gyermek mellett immár három saját apróságot is nevel a számos karitatív célt támogató világhírű filmszínészpár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását