2024. május 11. - Ferenc

Bankautomata-előlapokat foglaltak le

Bankautomata-előlapot és bankkártyákat foglaltak le Ártándon - közölte az MTI-vel Vezendi Jánosné őrnagy, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
2008. október 9. csütörtök 18:45 - Hírextra
Az ártándi határátkelőhelyen egy moldáv-román állampolgár jelentkezett belépésre, Mercedes típusú kisbusszal, amelyben négy utas volt. Pénzügyőrök átvizsgálták a kisbuszt, s utasterében a hangszórók mögé elrejtve egy csomagot találtak.

A csomagban hét darab, bankkártyanyílást tartalmazó bankautomata előlap, egy műanyag flakonban az előlapok lefestésére szolgáló festék volt. A ruházat és csomagok átvizsgálása során még öt bankkártya is előkerült.

A biharkeresztesi rendőrőrs nyomozói a 41 éves férfit készpénz-helyettesítő fizetési eszköz hamisításának elősegítése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült, hogy a csomagot Londonba kellett volna szállítania.

A bankkártyákhoz kapcsolódó, illetve az internet felhasználásával elkövetett bűntettek megelőzéséről éppen csütörtökön kezdődött nemzetközi tanácskozás Debrecenben - említette a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását