2024. április 23. - Béla

Az István, a király Debrecenben

Novemberben Debrecenben vendégszerepel a Társulat az István, a király jubileumi produkciójával. Mint azt Rosta Mária producer az előadásokat beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, a jövőben más rockoperák bemutatását is tervezik a televíziós t
2008. október 9. csütörtök 20:51 - Hírextra
Az István, a király ősbemutatójának 25. évfordulója alkalmából létrehozott produkciót három előadáson - november 21-én, 22-én és 23-án - láthatja a debreceni Főnix Csarnokban a közönség.
Mint az Rosta Mária szavaiból kiderült, a Szörényi Levente és Bródy János rockoperájának jubileumi előadására összeválogatott csapattal hosszabb távú terveik is vannak. A jövőben más rockoperákat is bemutatnának, és az István, a királyhoz hasonlóan ezekkel is járnák az országot.

A producer elárulta, hogy a következő tervbe vett darab Andrew Lloyd Webbertől a Jézus Krisztus szupersztár.Rosta Mária elmondta azt is, hogy szeretne létrehozni egy újabb televíziós műsort, amelyen azonban nem egy teljesen új csapatot, hanem csak 4-5 művészt válogatnának ki, akikkel kiegészítenék a jelenleg 21 tagú Társulatot.

Rosta Mária hozzátette: az István, a király jubileumi produkcióját eddig 12 nagyelőadáson 100 ezren látták élőben. Az előadásról készült albumért pedig éppen Debrecenben vehetik majd át a platinalemezt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását