2024. május 14. - Bonifác

Saját GPS-márka az LCP Systemstől

Iconx márkanéven új GPS-márkát kíván meghonosítani a piacon a mobil navigációs eszközértékesítések vezetője, az LCP Systems Kft. A cég új termékeiről Hegedűs Viktor elmondta, hogy az iconX két navigációs készülékkel a G300 és G400-as névre kereszteltek je
2008. október 8. szerda 08:17 - Hírextra
A cégvezető szerint nehéz a navigációs piacon életben maradni, mert szinte hetente jelennek meg új, időnként kétes minőségű PNA-k. Az LCP Systems az új termékekkel szeretné bizonyítani, hogy nem kell így lennie. A megfizethető árú navigációs eszközök számos technikai és szolgáltatásbeli újdonsággal rukkoltak elő és elsősorban ettől várják sikerüket. Az iconX termékek többnyire az értékhozzáadott szolgáltatásokkal – 3 év terméktámogatás, saját szerviz, interaktív közösségi portál, zeneletöltési lehetőségek, angol-magyar és német-magyar szótárprogramok, saját fejlesztésű játékok és teljesen új, máshol még nem használt szoftverek – különböznek majd konkurenseiktől.

Elsőként ezekben a készülékekben található pl. a Navngo által kibocsátott „iGO 8” alapú navigációs program, ami képes már a hazai, azonnali közlekedési információkat közvetítő TMC-adások vételére és feldolgozására is. Mindkét típus szolgáltatásai között megtalálható a Pocket Guide a folyamatosan bővíthető idegenvezető szoftver és az iconX – NaviLand nevű off-road navigációs szoftver is. Ezekhez további tartalmak tölthetők le, például budapesti múzeumok-túrája, hazai és környező országok turista utjai, stb.

Hegedűs Viktor elmondta azt is, hogy a közeljövőben az iconX márkanév alatt nemcsak navigációs eszközöket, hanem hordozató DVD-lejátszókat, MP3/MP4-lejátszókat, digitális képkereteket és egyéb kiegészítőket is forgalmaznak majd.
Forrás: Gáti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását