2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Rubik-kocka bajnokság Budafokon

A 2008-as Rubik-kocka bajnokságot október 25-26-án rendezik meg a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban. A kétnapos verseny mindenki számára nyitott, mind versenyzőként, mind nézőként.
2008. október 7. kedd 09:05 - Hírextra
A bajnokságot a Rubik Stúdió és a Magyar Rubik-kocka Rajongói Klub szervezi. A verseny a művelődési központ két termében zajlik majd, az előtérben pedig különféle rendezvényeket tartanak, lesz Rubik Suli, azaz kockaoktatás és Rubik-kocka mozaikkirakó verseny. Lehet majd vásárolni a versenyekhez kapcsolódó érdekességeket is.

Minden induló köteles a hivatalos, úgynevezett WCA-szabályzatot betartani, ennek magyar nyelvű fordítása elolvasható a www.rubikstudio.hu weboldalon.

A bajnokság hivatalos lesz - tájékoztatta az MTI-t a versenynek helyt adó művelődési központ illetékese -, ami azt jelenti, hogy az eredmények felkerülnek a hivatalos WCA Ranglistára.
A hivatalos stoppert mindenki kipróbálhatja a verseny előtt. Minden típusú és márkájú játék használható, ami egybevág a WCA szabályzatával.

A regisztrált versenyzőknek egyaránt készen kell állniuk arra, hogy "kevernek", és hogy bíráskodnak. Bárki lehet pontozóbíró, aki a Magyar Nyílt Rubik-kocka bajnokság versenyzője, szervezője vagy segít a lebonyolításban - olvasható a honlapon.

Olyan kategóriákban is lehet majd indulni, mint az egy kézzel, vakon vagy lábbal való kirakás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását