2024. április 23. - Béla

Kannibál szakács ember-steakje

Kannibalizmus miatt idéztek bíróság elé egy brit főszakácsot Leedsben. A 36 éves Anthony Morley-t, aki Mr. Gay is volt Nagy-Britanniában, azzal vádolják, hogy megölte homoszexuális partnerét, egyik combját feldarabolta, megfűszerezte, majd olívaolajban ki
2008. október 7. kedd 16:03 - Hírextra
Amikor a rendőrség Morley lakásában járt, a hálószobában ott volt a meggyilkolt férfi, a 33 éves Damian Oldfield meztelen, véres és megcsonkított holtteste, a konyhában pedig emberi húsdarabokat találtak, amelyek kétségkívül az áldozathoz tartoztak. Némelyiken harapásnyomok látszottak, feltehetőleg az elkövető megkóstolta azokat.

Az áldozat hirdetésszervezőként dolgozott egy melegmagazin számára.A gyilkosságot megelőző este a két férfi, aki régóta ismerte egymást, egy belvárosi bárban találkozott, ahol mindketten nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak, majd a főszakács lakására mentek.

Másnap reggel a köpenyt viselő, arcán, kezén véres séf elment egy, a lakásához közeli boltba, és arra kérte a tulajdonost, telefonáljon a rendőrségre, mert megölt valakit, aki meg akarta erőszakolni őt.
Morley védője nem tagadta a gyilkosságot és azt sem, hogy védence kisütött néhány szeletet az áldozatból, de azt mondta, a bíróságnak tekintettel kell lennie a feltehetően elszenvedett provokációra és védence elmeállapotára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását