2024. április 29. - Péter

Kahn szerint Klinsmann veszélyes úton jár

Oliver Kahn, a német labdarúgó-válogatott és a Bayern München korábbi kapusa szerint kockázatos úton jár Jürgen Klinsmann, a Bundesligában gyengélkedő bajor sztárklub vezetőedzője.
2008. október 7. kedd 07:10 - Hírextra
"Klinsmann mindent fenekestül fel akar forgatni, ami nagyon veszélyes" - jelentette ki Kahn. "Jürgennek tisztelnie kell a klub hagyományait is. Az sem lehetséges, hogy a Milan egyik napról a másikra a Real Madrid stílusában kezdjen el edzeni és játszani."

A címvédő Bayern hét forduló után csak a 11. helyen áll a bajnokságban, és utoljára 1977-ben kezdte ilyen rosszul a szezont. Kahn szerint a klub irányítói is felelősek a kialakult helyzetért.

"A vezetőedző kiválasztását alaposan át kell gondolni, és a reklámérték mellett a szakmai szempontokat sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha olyan edzőt szerződtetnek, aki teljesen új úton indul el, akkor a kezdeti nehézségek idején sokkal jobban ki kell állni mellette. Klinsmannt a bajban magára hagyták azok, akik Münchenbe hozták."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását