2024. április 20. - Tivadar

113 napig 40 halálos mérgű kígyóval

Megdöntötte a mérges kígyókkal összezártság időrekordját egy dél-afrikai férfi: 113 napon át élt együtt 40 halálos mérgű hüllővel.Martin Smit a Hartbeespoort Dam-i állatkertben javított 6 napot a korábbi, 1986-ban felállított világcsúcson.
2008. október 7. kedd 13:04 - Hírextra
A rekord nem ment zökkenőmentesen: a férfi influenzás lett közben és meg is harapta egy pufogó vipera. Ezek tetejébe három fegyveres megostromolta az állatkertet azért, hogy elrabolja a kígyós ember adománygyűjtő dobozának tartalmát. Addigra már 3 ezer font - 900 ezer forint - gyűlt össze.

A rekordpróbálkozást a rablás után csaknem lefújták, de egy biztosító állta a számlát. Smit végül másfél millió forintnyi adományra tett szert rekordjával, amelyet jótékony célra fordít - olvasható a The Independent brit napilap honlapján.

A férfi kijövetele után megfogadta, hogy soha többé nem tesz ilyet, ám nem a kígyók miatt, azokból - mint mondta - akár ezret is berakhatnak mellé, viszont a négy fal közé zártság nagyon megviselő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását