2024. április 29. - Péter

Focibajnokságot nyertek a rendőrök

Bajnoki címet szereztek a Borsod megyei rendőr-főkapitányság játékosai az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium irányítása alá tartozó szervek - rendőrség, büntetés-végrehajtás és a tanintézetek - Kispályás Labdarúgó Országos Bajnokságának döntőjén - köz
2008. október 6. hétfő 16:02 - Hírextra
A hétvégén rendezett eseményen - amelyet a szaktárca megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezett meg - 16 csapat vett részt. A tornának a Diósgyőri FC adott otthont, ahol a műfüves pályán két napon át mérték össze tudásukat a résztvevők.

A borsodi rendőr-főkapitányság képviseletében pályára lépő játékosok maximális teljesítményt nyújtva szerezték meg a bajnoki címet, megelőzve a második helyezett Hajdú-Bihar megyei és a harmadik helyezett Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapatát.

A hazai játékosok kiemelkedő teljesítményét igazolja az is, hogy a Torna legjobb kapusa címet a kiváló borsodi portás, Szemán Imre érdemelte ki. A gólkirály Kovács István (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), a legjobb játékos Balogh Tibor (Csongrád megyei) játékos lett.

A Fair play díjat a legeredményesebben szereplő büntetés-végrehajtási intézet, a Pálhalmai Országos BV Intézet kapta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását