2023. október 3. - Helga

Tányérral ölte meg feleségét

Hat napon át békésen ette a felesége által feltálalt salátát egy ukrán nyugdíjas a nyugat-ukrajnai Rivne megyében, de a hetedik napon megunta az egyhangú menüt, és az asszony fejéhez vágta a tányért, amely halálra sebezte a nőt.
2008. október 3. péntek 07:34 - Hírextra
A 63 éves férfit rettenetesen kihozta a sodrából, amikor felesége a hetedik egymást követő napon is ugyanazzal az orosz zöldség- és hússalátával traktálta. Elvesztette az önuralmát, és az eléje tett tányért teljes erejéből a neje felé dobta. Az edény mély sebet ejtett az asszony fején, ám az nem fordult orvoshoz, hanem elment a hálószobába lepihenni - írta csütörtökön a lembergi (lvivi) Ekszpresz című napilap.

Mint Marina Nonka, a Rivne megyei rendőrség sajtószóvivője az újságnak elmondta, a végzetes vacsora utáni reggelen a férj az egyik szomszédnak szólt, hogy nézze meg, mi van az ágyban fekvő feleségével, mert vérzik, és nem mozdul. A szomszéd által kihívott rendőrök már csak az 59 éves asszony halálának a beálltát, illetve azt tudták megállapítani, hogy az életét valószínűleg a halántékát ért ütés oltotta ki. Tettéért a nyugdíjas férfit nyolc év szabadságvesztésre ítélhetik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását