2024. május 17. - Paszkál

Öt év 700 tablettáért

Öt év fegyházra ítélte - részben jogerősen - egy 2007-es kábítószerügy négy szereplőjét pénteken a Tolna Megyei Bíróság.
2008. október 3. péntek 11:55 - Hírextra
Pataki Árpád bíró jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaélés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a négy vádlottat.

Az első rendű vádlott, a 36 éves ádándi férfi és élettársa - a másodrendű vádlott - 2007. november 21-én este Szekszárdon 280 ezer forintért 700 extasytablettát vásárolt egy 28 éves decsi férfi - a per negyedrendű vádlottja - közvetítésével. Ő egy szekszárdi ismerősétől - a harmadrendű vádlottól - szerezte be a kábítószert. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Neutron Bevetési Osztálya tetten érte, és rövid autós üldözés után őrizetbe vette őket. A másodrendű vádlottnál később a rendőrség még 50 extasyt és amfetaminport talált.

Az öt év négy hónap fegyházra ítélt első rendű és az öt év nyolc hónap fegyházra ítélt harmadrendű vádlott enyhítésért fellebbezett. A másodrendű vádlott tudomásul vette az öt év fegyházbüntetést. A közvetítő gondolkodási időt kért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását