2024. május 16. - Mózes, Botond

Annácskát felfüggesztették

A nyuszilány fellebbezett, a szomszédok enyhének tartják az ítéletet. Kelemen Annát hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, két évre felfüggesztve, amiért tavaly novemberben kutyája rátámadt nyolcvanéves szomszédjára, akinek maradandó sérüléseket oko
2008. október 3. péntek 09:20 - Hírextra
Az ítélet nem jogerős, a nyuszilány fellebbezést nyújtott be, így a szomszédok továbbra is retteghetnek Annácska kedvencétől.

A botrányhősnő Zeusz nevű keverék kutyája még tavaly októberben harapta meg S. Istvánné kezét. A nyuszilány szomszédságában élő nyugdíjas Zsuzsa néni azóta nem képes ellátni magát, jobb keze szinte használhatatlanná vált, annak ellenére, hogy már öt komoly műtétet is végeztek rajta. Zsuzsa néni számára a bíróság döntése legfeljebb erkölcsi győzelmet jelenthet. A szétmarcangolt kezű asszony abban reménykedhet, hogy ha már a büntetés nem nevezhető példásnak, legalább megfelelő összegű kártérítést ítélnek meg számára. Szüksége van ugyanis a pénzre, mert a támadás óta állandó segítségre szorul.

- A környékbeliek nevében is felháborítónak és vérlázítónak találjuk ezt a nevetséges ítéletet - nyilatkozta Annácska szomszédja, Kaiserné Ida, akit már többször megtámadott az egykori playmate ebe. - Szörnyű, hogy Anna egy felfüggesztettel megúszhatja azt, hogy valakit nyomorékká tett. Ezzel a döntéssel semmi sem változott a környéken, ugyanolyan félelelmben él mindenki, mint eddig, mert Zeuszt mégis szájkosár nélkül sétáltatja a gazdája. Kénytelen vagyok gázspray-vel közlekedni, ezzel próbálom megvédeni magam. Szomorúak és egyben tehetetlenek vagyunk, hiszen úgy látszik, feleslegesek a feljelentések Annácska ellen, ő büntetlenül és fölényes mosollyal járkál a környéken.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását