2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Találd meg a párod!

Kezdetek óta azon vannak az emberek, hogy párra találjanak. Eleinte még csak a szép szót, és a szemtől-szemben helyzetet használhatták, eszközök hiányában. Ma viszont, hála a technikának, minden megoldható az éterben. Majdnem…Az interneten mindegy,
2008. október 2. csütörtök 19:07 - Hírextra
Használd ki az éter találékonyságát!

Ha naprakész vagy ebben a témában, te is megismerhettél már számtalan hasznos, társkereső oldalt. Itt most azokra a közösségi oldalakra is gondolj, ami nem kifejezetten pároknak szól. De ennek sincs persze akadálya! Megadhatod paramétereidet, sőt azt is, milyen társra vágynál! És ami a legjobb, lehet levelezni, számodra ismeretlenekkel is! Hát nem zseniális?

Időt nyerhetsz

A gép előtt ülve átgondolhatod a mondanivalódat, mielőtt elhangozna a valóságban. Ezért nagyon jó terep a gyakorlásra! Főleg, ha visszafogottabb vagy, és nem tudsz könnyen feloldódni! Sőt, már nem is ismeretlen emberrel fogsz találkozni, hiszen arra is nyílik alkalom, hogy egy kicsit megismerd!

Nem kell mindig beszélned

Az emberek szavainak nagyobb súlya van írásban, nem jellemző, hogy valaki feleslegesen locsog, amikor gépel. Így megkímélheted magad a fejfájástól. Emellett csak akkor lépsz kapcsolatba a másikkal, amikor neked is van hozzá kedved. Ha épp nem vágysz az e-mailjére, nem nézel bele!

Érzelmek nélkül

Ez az internet nyelvén nem azt jelenti, hogy maradj érzéketlen, hanem, hogy rövidíts. Bizony, elég egy nevető arcocskát küldened, és mindenki tudja, miről van szó!

Annyit mutatsz, amennyit akarsz!

Nyilván kapcsolat-, és emberfüggő, hogy ki hány randi után dobja le a ruháját, de azért eddig minimum egy találkozásnak mindig meg kellett történnie hozzá! Na, ennek is vége, hála a digitalizálható fotóknak, és a webkamerának. Az pedig már csakis rajtad áll, mennyit mutatsz meg magadból. Persze így nehezebb is megítélni a másikat, hiszen a látszat csal. És vannak előnyösebb arcú lányok, mások viszont élőben szebbek. De ez már tényleg csak részletkérdés.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását