2024. április 20. - Tivadar

Kvótakedvezmény a Comedy Centralnak

Indulásának napján vette nyilvántartásba a Comedy Central tévécsatornát a médiahatóság, amely egyből felmentést is adott bizonyos, törvényben előírt kvóták teljesítése4 alól az adónak.
2008. október 2. csütörtök 16:52 - Hírextra
Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) humoros-szórakoztató műsorokra szakosodott körzeti, kereskedelmi csatornaként lajstromozta a Comedy Centrét, amelynek a jövő év végéig műsoridejének több mint fele helyett csupán tíz százalékot kell európai művekkel kitöltenie, egyharmad helyett pedig 10 százalék az elvárt magyar produkciók aránya.

Az európai független alkotások arányát tíz helyett erre az időszakra öt, a magyar független művekét pedig hét helyett egy százalékban minimálta a médiahatóság.

Egy hete jelentették be az új - a VH1 zenés adó helyén, délután kettőtől, napi 12 órában jelentkező - csatorna október elsejei indulását; a stáb azóta, egyidőben a hivatalos avatóünnepséggel, egy szolid rendezvényen Steven Colbert amerikai humoristáról nevezte el a Megyeri hidat, mondván, a rajongóit internetes voksolásra buzdító tengerentúli nevettető nyerte az építmény elnevezésére kiírt pályázatot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását