2024. április 19. - Emma

Ki lesz a csapat favoritja?

Lance Armstrongnak Alberto Contadort kell segítenie - jelentette ki Johan Bruyneel, az Asztana kerékpároscsapat igazgatója azok után, hogy felmerült: a visszatérő amerikai vagy a sikert sikerre halmozó spanyol klasszis lesz-e a klub elsőszámú versenyzője.
2008. október 2. csütörtök 11:10 - Hírextra
A hétszeres Tour de France-győztes Armstrong szeptember 9-én jelentette be, hogy három év kihagyás után visszatér, és jövőre szeretné nyolcadik alkalommal is megnyerni a világ legjelentősebb körversenyét. A kazah bejegyzésű Asztana viszont azt a Contadort is foglalkoztatja, aki tavaly a Touron, idén pedig a Giro d,Italián és a Vuelta a Espanán diadalmaskodott.

Az istállót tavaly doppingbotrányok miatt idén nem engedték elindulni a Touron, jövőre viszont már ott lehet a rajtnál.Amikor felmerült, hogy Armstrong az Asztanához igazol, Contador közölte: távozik, ha nem kapja meg az elsőszámú versenyzőt megillető jogot. Bruyneel jelezte azt is, szó sincs arról, hogy Contadort elengednék.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását