2024. május 7. - Gizella

Indul a vízilabda bajnokság

Szombaton startol a 2008/09-es férfi vízilabda-bajnokság, rögtön igazolt hiányzókkal: az ob I-ben legutóbb bronzérmes Honvéd Szentes elleni meccsét ugyanis - a Kőér utcaiak e hét végi Euroliga-selejtezős kötelezettségei miatt - október 8-ra halasztották.
2008. október 1. szerda 13:35 - Hírextra
A bajnoki címvédő Vasas viszont - amely a jövő hét víkendjén Zágrábban szerepel egy nemzetközi klubtornán - ott lesz a hazai nyitányon, s aligha okoz neki fejtörést az OSC csapatának leküzdése. Miként a legutóbbi idényben második Eger is jól kezdheti az új szezont, bár Pécsett semmiképpen sem számíthat sétagaloppra, vélhetően alaposan meg kell majd küzdenie a mostani bajnokságban érvénybe lépő új szabály szerint a győztest megillető 3 pontért.

Az ob I-ben az elmúlt idényben negyedik Szeged a BVSC vendégeként a Szőnyi úti uszodában is esélyesebb, bár figyelmeztető jel lehet a Tisza-partiak számára, hogy a Magyar Kupában a négy közé jutásért rendezett párharcot elveszítette az Újpesttel szemben, s nem kis meglepetésre kiesett.

A legutóbb ötödik UTE Székesfehérvárott ugrik vízbe, s komoly meglepetést jelentene, ha nem nyerne a lila-fehér társaság. Hasonló a helyzet a hatodik helyét az új kiírásban mutatósabb pozícióra cserélni akaró FTC-nél, amely Szolnokon igazolhatja, hogy az eddigieknél is komolyabbak a szándékai.

Az 1. forduló programja:
Pécsi Vízmű-PVSK-Fűszért - ZF-Eger 11:30 ó
BVSC-Atlantis Casino - Szeged-Beton VE, Szőnyi út 17 ó
Androbau-Fehérvár Póló SE - Uniqa-UTE 18 ó
Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP-VSC - FTC-Aprilia-Fisher Klíma 18 ó
OSC-OPUS-VIA - TEVA-VasasPlaket, Hajós uszoda 19:30 ó
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását