2024. április 29. - Péter

Féltik az állásuk

Sztrájkbizottságot alakít a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége, ha a Magyar Posta Zrt. nem garantálja, hogy Budapesten kívül más városokban már nem bízza vállalkozókra a levélposta-forgalmi szolgáltatást - írta a szerdai Magyar Nemzet.
2008. október 1. szerda 06:45 - Hírextra
Nem kapott ugyanis egyértelmű, megnyugtató válaszokat a vállalat vezetésével folytatott keddi tárgyaláson a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége. Az érdekvédők azt kérdezték: a Magyar Posta milyen alapon, milyen garanciákkal, hány körzetben bízza vállalkozókra - egyelőre csak Budapesten - az egyszerű levelek kézbesítését.

A POFÉSZ addig is felkeresi a fővárosi postahivatalokat, hogy felmérje: melyikükbe vontak be vállalkozókat, és ez milyen mértékben szorítja vissza, illetve veszélyezteti a postai kézbesítők munkáját - olvasható a Magyar Nemzetben.

Ádám István, a POFÉSZ elnöke a lapnak nyilatkozva ugyan elismerte, hogy a postának megéri alvállalkozóval végeztetni a munkát, mégis leszögezte: itt le kell zárni a folyamatot, garanciát akarnak arra, hogy a társaság egyszer csak nem dönt úgy, hogy más városokban is kiszervezi a levélkézbesítést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását