2024. április 29. - Péter

Cél a 16 köté jutás

A 16 közé jutást jelölte meg elsődleges célként a Pick Szeged a hétvégén kezdődő férfi kézilabda Bajnokok Ligájában - hangzott el a Tisza-parti csapat szerdai sajtótájékoztatóján.
2008. október 1. szerda 15:35 - Hírextra
nel, valamint a horvát Croatia Zagrebbel vannak azonos csoportban. Vladan Matic gárdája vasárnap a Plock otthonában kezd.

"Nagyon nehéz csoportba kerültünk, a németek és a horvátok mellett a lengyelek is veszélyesek. Ezzel együtt szeretnénk az első, de legrosszabb esetben is a második helyen végezni, és akkor a következő körbe jutunk" - mondta Matic. "Ha sikerül a továbblépés, akkor következhet a középdöntő, végül szeretnénk az elődöntőbe kerülni."

Hozzátette: nem szabad előrefutni, a legfontosabb, hogy vasárnap Lengyelországból az együttes elhozza a két pontot. Aztán következik két hazai meccs a Löwen és a Zagreb ellen.
A nyolc négycsapatos csoportból az első két helyezettek kerülnek a 16 közé, a középdöntőbe, míg a harmadikok átkerülnek a KEK nyolcaddöntőjébe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását