2024. március 29. - Auguszta

Szerdán nyit a város egyetlen Rock és Sport Pontja

Rövidülnek a nappalok, egyre hidegebbek az éjszakák. Nyakunkon az október, ami a rockbulira vágyóknak idén örvendetes hír. Hiszen indul a második őszi hónap kezdetén a Pont FM rádió klubja a Vígszínházzal szemben.
2008. szeptember 30. kedd 10:35 - paulson
A kissé fagyosra sikerült nyár egyetlen biztos rock - és sport - pontja volt a Pont FM rádió klubja az Orczy-kertben. Természetesen a még hűvösebb időben sem feledkeztünk meg hallgatóinkról: a héten nyit a város szívében a Rock ’N’ Sport klub. Hogy mi minden vár az odalátogatókra? Őrületes koncertek és sportközvetítések szerdán, csütörtökön és pénteken.
Pont FM Rock ’N’ Sport Klub
Október 1. Hit Rock (Pink Floyd tribute)

Október 2. Scorpions tribute band

Október 3. Dust N’ Bones (Guns N’ Roses tribute)

Cím: V. kerület Szent István körút 13.

Henry J. Bean Bar & Grill – Blues Alley

Koncertkezdés: 20 óra
Az első héten olyan legendás zenekarokat idézünk a meg, mint a Pink Floyd, a Scorpions és a Guns N' Roses, természetesen tribute zenekarok segítségével. Szerdán az idén harminc éves Hit Rock zenekar lesz a megnyitó est sztárvendége, akik 2 órás Pink Floyd szupershow-val készülnek a „nagy napra”. Október 2-án, csütörtökön a Scorpions együttes legnagyobb slágerei csendülnek fel a Blues Alleyben, pénteken pedig Guns N’ Roses dalokra tombolhattok. Előbbit a Scorpions tribute bandnek köszönhetően, utóbbit pedig a Dust N’ Bones jóvoltából tehetitek meg.

Jó zene, jó hangulat, a jó társaság pedig Ti vagytok! A Pont FM Klub programjaiért keresd a www.pontfm.hu és a www.hjb.hu weboldalakat. Érdemes, hiszen április 30-áig még rengeteg felejthetetlen koncert vár rátok a város egyetlen Rock és Sport Pontjában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását