2024. április 26. - Ervin

Elnézést kért

Elnézést kért tévedéséért az az angol labdarúgó-játékvezető, aki helytelenül ítélt meg egy tizenegyest a Manchester United javára a Bolton Wanderers elleni, szombati bajnoki mérkőzésen, amelyet az odahaza játszó címvédő gárda nyert meg végül is 2-0-ra.
2008. szeptember 30. kedd 10:51 - Hírextra
Rob Styles a vendégvédő Jlloyd Samuel szerelésénél látta úgy, hogy a becsúszó hátvéd a labda helyett az MU portugál sztárjának, Cristiano Ronaldónak a lábát találta el, amiért büntetőt ítélt, s a "sértett" a 60. percben be is lőtte azt, 1-0-ás vezetéshez juttatva csapatát. A bíró utóbb aztán felvételről megtekintette a vitatott esetet, és számára is nyilvánvalóvá vált, hogy tévedett.

Rokonszenves gesztus, más kérdés, hogy a bocsánatkéréssel - amelyet az angol futballbírók főnökéhez elküldött levél tartalmaz - a Bolton szemernyit sem járt jobban, hiszen a még oly bölcs belátásnak sincs semmilyen következménye, maradt érvényben a pályán született eredmény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását