2024. május 6. - Ivett, Frida

Arnóth emelt fővel távozott

Kósa Lajos szerint Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő "emelt fővel távozott", miután az egész parlamenttől elnézést kért és azonnal lemondott mandátumáról. A Fidesz alelnöke és hajdú-bihari elnöke, Debrecen polgármestere erről kedden nyilatkoz
2008. szeptember 30. kedd 19:12 - Hírextra
A hétfői parlamenti ülésnap elején Iváncsik Imre, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő államtitkár az adatgyűjtési üggyel kapcsolatban válaszolt Gulyás József (SZDSZ) napirend előtti felszólalására, az államtitkár válasza után pedig Arnóth Sándor azt kiabálta be: "Lógni fogsz!". Arnóth Sándor még hétfőn lemondott mandátumáról.

Kósa Lajos szerint "becsülendő, hogy Arnóth Sándor a történtek után az egész parlamenttől elnézést kért és azonnal lemondott".

Hozzátette: több tucat politikus mondott már vállalhatatlan mondatokat, mint például azt, hogy "hazudtunk éjjel-nappal", de senkiben nem volt ennyi tartás, ezért Arnóth Sándor emelt fővel távozott.

Rácz Róbert, a hajdú-bihari közgyűlés fideszes elnöke szerint azzal, hogy Arnóth Sándor a nyilvánvalóan indulatból és meggondolatlanságból elhangzó mondat után megkövette az Országgyűlést, majd lemondott mandátumáról, "olyat cselekedett, ami eddig még nem fordult elő a képviselők körében, pedig számos alkalommal szükség lett volna a bocsánatkérésre és a felelősségvállalásra".

Rácz Róbert keddi közleményében kifejtette: Arnóth Sándor nagyot hibázott, majd ezt követően ő mérte ki saját magára a büntetést.

"Reméljük, az MSZP politikusai elszégyellik magukat, és saját házuk táján is hasonló erkölcsi szigorral járnak el! Sajnos sok párttársukra ráférne a figyelmeztetés és a lemondásra való felszólítás" - reagált Rácz Róbert arra, hogy több MSZP-szervezet és vezető a polgármesteri posztról való lemondásra és a közéletből való visszavonulásra szólította fel Arnóth Sándort, Püspökladány polgármesterét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 6. 20:36
Vigyázz, nehogy agyvérzést kapj, vagy megpukkadj, te szerencsétlen, a betűkbe kapaszkodó fuldokló. :)
aser
2008. október 6. 12:00
Mit várunk el,egy szélsőjobb eszmén nevelkedett Fideszestől? A többi is ilyen,csak jobban türtőztetik magukat. De ha hatalomra kerülnek....?Emlékszem 1998-2002-re!
saxo
2008. október 5. 19:31
Fogadjisten, kedves ügyvéd úr!
Valami érvet, ha lehetne, kedves tanult barátom...!

Osz't majd megdumáljuk.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását