2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Balla György ismerte elrablóját

A Magyar Nemzetnek adott interjújában Balla György, az MDF Somogy megyei elnöke azt mondta, ismerte azt a személyt, aki szeptember 12-én a Nemzetbiztonsági Hivatalra (NBH) hivatkozva elvitte otthonából.
2008. szeptember 27. szombat 06:40 - Hírextra
Az MDF-es politikus azt nem árulta el, honnan ismeri a férfit, aki aznap este övszíján egy pisztollyal, mellényén a turulmadaras NBH-emblémával Balatonmáriafürdőről egy éjszakára egy ismeretlen nyaralóba vitte.

Balla György azt közölte, azért az ügyészségen tett feljelentést kényszerítés és személyi szabadság megsértése miatt, mert elképzelhetőnek tartja, hogy hatósági személy is érintett az ügyben.
Elmondta azt is, útközben a férfi egy mobiltelefont vásároltatott vele, és arról felhívatta Lasztovicza Gábort, az MDF elnökségi tagját, akitől azt kellett kérnie, hogy hagyja el otthonát, és telefonját dobja a Dunába.

Balla György elmondása szerint másnap reggel a férfitől kapott egy autót, hogy azzal menjen fel Budapestre, (az MDF választmányi ülésére) az úton pedig végig követték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását