2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A derelye lett a veszte

Letartóztattak egy 51 éves pedofilt, aki kiskorúakat erőszakolt meg Ukrajnában. A történteket videóra rögzítette, hogy a felvételeket az interneten értékesítse. A ferde hajlamú férfit a varennyiki (túrós és krumplis derelye) iránti olthatatlan éhsége bukt
2008. szeptember 27. szombat 17:33 - Hírextra
Az építészként dolgozó férfi otthonában lefoglalt, saját készítésű pornográf tartalmú videokazettákon kizárólag 6 éven aluli gyerekek szerepeltek. Az 51 éves pedofil nem sokkal korábban szabadult a börtönből, ahová nemi erőszak miatt került. Szabadulását követően családjával együtt Cserkassziba költözött, ahol a lakótelepi házuk pincéjében rögvest egy pornóstúdiót rendezett be.

Filmjei főszerepére csak és kizárólag hátrányos helyzetű családokból származó, 6 éven aluli kisfiúkat és kislányokat hálózott be. A felvételek többségénél az elkövető 21 éves fia is aktív szerepet vállalt. 8 éves kislányát ugyanakkor nem vonta be az üzelmeibe, mert mint elmondta, nem tartotta etikusnak, hogy a saját kislányát filmezze meztelenül.

A pedofil férfit még a nyáron őrizetbe vették, majd az ügye tárgyalásáig házi őrizetbe helyezték. A vádlott azonban nem jelent meg a bíróságon, és mint kiderült, azóta Kijevben bujkált. Végül a hagyományos ukrán eledel, a varennyiki iránti olthatatlan szenvedélye buktatta le.

Szerinte ugyanis ezt a fogást kizárólag Cserkassziban tudják igazán jól elkészíteni, ezért időnként leutazott a városba egy-egy kiadós ebéd kedvéért. A napokban egy ilyen lakomája közben tartóztatták le a rendőrök. Ezúttal már az előzetes letartóztatottak fogdájában várhat az ítéletre. A hatályos ukrán törvények értelmében a gyerekkorúak megerőszakolójára 3-tól 7 évig terjedő börtönbüntetés szabható ki.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását