2024. május 5. - Györgyi

Előzetesben a pénztárosnő

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a több mint százmillió forintos sikkasztással gyanúsított kislétai pénztárosnőt pénteken - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság szóvivője az MTI-vel.
2008. szeptember 26. péntek 17:37 - Hírextra
A végzés indoklása szerint Sz. Menyhértné, mint pénzintézeti kirendeltségi pénztáros, január 1. és szeptember 12. között 63 esetben vett át több mint 103 millió forintot az ügyfelektől Kislétán és részükre hamis takarékszelvény okiratot állított ki - mondta Nyakó Zsuzsanna.

Hozzátette: a szelvényeket a takarékszövetkezet nevében aláírta és lebélyegezte, de a pénzt a központ felé nem továbbította, s az okmányok adatait sem vezette be a nyilvántartásba.

A Nyíregyházi Városi Bíróság nyomozási bírája az előzetes letartóztatás elrendelését a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyával és a nyomozás kezdeti stádiumával indokolta.

Továbbá a bíró szerint tartani lehetett attól is, hogy a pénztárosnő szabadlábon hagyás esetén a büntetőeljárást meghiúsítaná, vagy megnehezítené, különösen a tanúk befolyásolásával, esetleg megfélemlítésével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását