2024. április 20. - Tivadar

Rudolf Péter kirúgta Szabó Győzőt

Szabó Győzőre különösen rájár a rúd a Beugró következő adásában: Rudolf Péter kirúgja az állásából, Kálloy Molnár Péter kegyetlenül kiüti egy bokszmecccsen, és még nudista strandra is ki kell mennie. Nincs könnyebb dolga az improvizációkkal a többieknek s
2008. szeptember 24. szerda 19:48 - Hírextra
Nem véletlen, hogy a közönség olyannyira nem hajlandó lemondani a Beugró adásairól, hogy hamarosan már a harmadik tévécsatorna tűzi műsorára produkciót. Októbertől a Comedy Centralon is láthatjuk, a héten viszont még csak az m1-en szórakoztatja a nézőket a nívós színészgárda. Az improvizatív helyzetgyakorlatok kieszelői ezúttal is feladták a leckét a művészeknek az izgalmas szituációkkal.

A következő adásban többek között azt is láthatjuk, hogyan áll helyt Rudolf Péter, ha Szabó Győzőt kell kirúgnia az állásából. Pokorny Lia sem kis feladatra vállalkozik, amikor egy aktfotózást kell imitálnia – hogy ez mitől lesz igazán állati, az derüljön ki az adásból. A három fiú bordélyházban is ellátogat, Kállóy

Molnár Péter pedig egy bokszmeccsen üti ki Szabó Győzőt. Lia fejben sakkozik, Győző előadja a letartóztatás menetét, Rudolf Péter pedig ennek örömére legurít egy vodkát.

Általános műsorinformáció:

Négyszereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora – röviden ez a Beugró c. műsor, melyben négy kiváló színész improvizációs feladatokat hajt végre. Az állandó szereplők, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter és Pokorny Lia mindannyian képzett színészek, s az improvizációt, amit tanulmányaik során egyszerű rutingyakorlatként értékeltek, most igazi embert próbáló feladatnak tartják.

Szabó Győzőék színházi környezetben, lehetőség szerint kellékek nélkül jelenítenek meg gyakori emberi alapkonfliktusokat. A szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket.
Forrás: red lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását