2024. március 2. - Lujza

Egymillió dollárt ajándékozott a színésznő

Egymillió dollárt adományozott a Világélelmezési Program (WFP) számára Drew Barrymore. A 33 éves amerikai színésznő Oprah Winfrey műsorában elmondta: van olyan helyzetben, hogy pénzd adjon és az adomány megváltoztatta az életét.
2008. március 4. kedd 14:23 - Hírextra
Barrymore hozzátette, hogy ez messze a legnagyobb adomány, amit valaha is ajándékozott. "De semmi nem volt még ilyen jó érzés" - árulta el.

A római székehylű szervezet éves költségvetése hárommilliárd dollár (mintegy kétmilliárd euró). A WFP közleménye szerint ugyanakkor idén - tekintettel a növekvő élelmiszerárakra - félmilliárd dollárral többre lesz szükség. Az indoklás szerint a nyersanyagárak a tavalyi év közepéhez képest 40 százalékkal nőttek. A WFP adatai szerint a drágulást a magas energiaárak és a fejlődő országok növekedő kereslete okozzák.

Drew Barrymore 2005 óta dolgozik a jótékonysági szervezetnek, tavaly pedig jószolgálati nagykövetté is választották. Barrymore a program keretében kétszer járt Kenyában.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását